Silver rounds

Generic Silver rounds from private mints


Silver rounds er simpelthen bare  99,9 % rent sølv mønter præget af forskellige private raffinaderier (mints) og er ikke bare runde " blanks " af sølv. De har alle forskellige billeder, fordi de virksomheder der præger dem har varierende produktioner kørende med forskellige designs. Uanset billedet på deres forside og bagside er alle sølv runder klart markeret med vægt og renhed i sølv, " en ounce sølv, 99,9 % ren ( eller 0,999 fint).


Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis du ser nogle sølvmønter som har din interesse.

coins@silvercoins.dk

Grand Canyon

Grand Canyon er en af ​​de sande naturlige vidundere i verden, og det fejres i ultra high relief med denne smukke kvalitets sølvmønt.


Grand Canyon blev først beskyttet af præsident Roosevelt i 1906, selv om det ikke blev udpeget til en nationalpark før 1919. Canyon er hugget ud af Northern Arizona af Colorado-floden gennem millioner af år, og menes at eksponere næsten 2000 millioner år af Jordens geologiske historie. Grand Canyon er 277 miles lang, 18 miles bred på det bredeste sted og op til 6000 fod dyb på det dybeste punkt.


Som en af ​​verdens mest populære turistattraktioner, har Grand Canyon så mange som fem millioner besøgende om året.


Dette er den anden ultra high relief frigivelse af Elemetal Mint, der udvides af en igangværende serie af store attraktioner i Amerika. Hvis det er så populær som den første udgivelse, 2 oz ultra high relief Privateer, vil Grand Canyon sølvmønten også blive en stor succes.


"Gairsoppa" Shipwreck silver

Disse 1 ounce sølv mønter og 10 ounce sølvbarrer er blevet fremstillet af Sunshine Mint og fremstillet af faktiske sølvbarrer udvundet fra SS Gairsoppa Shipwreck .


SS Gairsoppa var et britisk handelsskib der blev sænket under Anden Verdenskrig, efter at den blev ramt af en tysk torpedo . Disse historisk og betydningsfulde sølvmønter og sølvbarrer tjener ikke blot til at fejre det sunkne skib , men indeholder også et højt sølvindhold , hvilket gør dem ideelle til en investering i finsølv .


Hver sølvmønt består af en troy ounce 0,999 sølv og sølvbarren af 10 troy ounce 0,999 sølv.

Pegasus & Ancient Bull Silver Rounds

Engelhard

Generic Silver Rounds

Silverbug Silver Round

9/11 Memorial Silver Rounds

APMEX

American Precious Metals Exchange

Year of the Dragon

First Majestic

Bull & Bear